Beleving

Om de wereld van Borgwal beter te leren kennen, nodigen wij je uit voor een...  

 

 

...bezoek aan kasteel Borgwal in Vurste

Een ware beleving, en daar gaat het ook om. Van bij je intrede in de imposante inkomhal dompel je je onder in een wereld van sfeer, authenticiteit, stijl en luxe. Het zorgvuldig uitgekiende interieur in de diverse salons is al een visitekaartje van wat wij met jouw woning kunnen doen. Hier voel je de vibe en kan je zien hoe je zelf kan leven. Ieder salon is een showroom op zich, maar dan wel eentje waarin je je meteen thuis zal voelen.

 

In deze inspirerende omgeving werken ook wij. We luisteren met veel aandacht naar jouw wensen, suggereren je ideeën en helpen je bij de concrete invulling van jouw droomwoning. 

...bezoek aan onze jaarlijkse kerstmarkt

Elk jaar in december (vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022) stellen wij het binnenplein van het kasteeldomein open voor een lokale kerstmarkt. In een gezellige ommegang van kraampjes van lokale verenigingen en ondernemers ontdek je kerstartikelen, geschenkideetjes, glühwein en andere artisanale en lokale producten. Wijzelf zorgen ook voor sfeer met onze Borgwal geurkaarsen en ons eigen Borgwal bier.   

...bezoek aan onze parel in de Languedoc

L’Ecole d’Olargues is gelegen in 1 van de mooiste dorpen van Zuid-Frankrijk. Kenneth Van den Berghe en zijn vrouw Stefanie Van Haudenhove renoveerden de 19e eeuwse kostschool tot een B&B boetiekhotel met een kunstgalerij en een restaurant. Hier konden ze zich volledig laten gaan in de aankleding en decoratie van de 1.300 m² leefruimte, een droom die werkelijkheid werd. De wereld van Borgwal kent dus geen grenzen. 

   

Loop er zeker eens vrijblijvend binnen of boek er enkele nachten. Vanuit haar passie als gecertificeerde en volwaardige plant-based chef laat gastvrouw Stefanie je er alvast proeven van heerlijke, smaakvolle en originele vegan-gerechten. Dat allemaal geserveerd vanop het terras met een uniek zicht op het idyllische dorp. Stefanie heeft trouwens een eigen kookboek uitgebracht met de smaken van Zuid-Frankrijk en unieke recepten uit haar plant-based keuken.

 

 

Bezoek de website van Ecole d'Olargues